Mysbelysning i höstmörkret

Efter alla ljusa och ljumma kvällar närmar vi oss nu en av mina favoritårstider, nämligen hösten. Att få vara inomhus med gott samvete, tända en brasa och skapa stämning med mysbelysning är snudd på magi. Personligen tycker jag mycket om att tända levande ljus för det ger ett varmt ljus och värmer samtidigt upp en stor del av rummet. Om du vill få samma känsla med dina lampor så tänk på att köpa glödlampor med varmt ljus. Ett bra riktvärde är runt 2700 kelvin. Ett annat knep är att köra med dimmer så du kan kontrollera hur passa mycket ljusstyrka du vill använda. Tänk gärna på att ha lite belysning på även om du inte är hemma för att avskräcka tjuvar. Ett bra knep är att köra med timer på några lampor så att de tänds innan det blir mörkt. Vi fick tyvärr ett oönskat besök under veckan på firman. Vid inbrottet fick de med sig några av våra telefoner. Nu har vi begärt offerter på nya mobiler så jag hoppas att det ska lösa sig snabbt och smidigt.

Grenar med bruna löv

Leave a Reply