Bra belysning till badrummet

Som både elektriker och inredare har jag märkt att ett rum som många människor ofta förbiser vad gäller bra belysning är badrummet. Att renovera badrummet har ju nästan blivit ett folknöje här i landet och mycket tid och pengar läggs på lyxiga inredningsdetaljer, vilket i och för sig är trevligt, Men när det sedan kommer till badrumsbelysning är det tvärstopp. Upp åker ofta någon konstig takbelysning som gör att man knappt ser vad man gör därinne. Ett tips är att lägga ner lika mycket tid och omsorg på att skapa en bra arbetsbelysning i badrummet som när man renoverar köket. Tillräckligt mycket ljusstyrka i takarmatur är förstås ett måste, men tänk även på att man ofta sminkar sig, plockar ögonbryn eller klipper tånaglarna i badrummet och då behövs även extra punktbelysning. Ett annat viktigt tips som jag gärna delar med mig av är att se till att man alltid jobbar säkert. Om man renoverar mycket hemma, till en del kanske även utomhus, är en bra utbildning i fallskydd alltid att rekommendera.

Bra belysning till badrummet

Leave a Reply