Ljudlig inredning

Ljud är viktigt för mig, bra ljud är ännu viktigare. Det lönar sig att investera i bra ljud. Jag har olika högtalare och förstärkare som jag använder mig av för att bygga upp den ljudbild jag vill ha. Ljud är en viktig del i inredningen. Mitt fokus är alltså inte enbart på ljus utan även ljud, det finns flera sätt att kombinera dessa och jag strävar alltid efter att uppnå harmoni i vad ljuset ger för känsla och vad ljudet ger för känsla. Jag har börjat att spela in olika ljudbilder i små klipp. Dessa kan sedan användas av andra som planerar att köpa ny ljudinrättning för att då få en känsla av hur produkten låter. Jag läste om den här plattformen och tänker att det kan vara ett lämpligt forum, så kolla in det och läs mer nu. Jag har redan gjort mina första inspelningar och hoppas snart kunna dela med mig av dessa.

Närbild av högtalare

Leave a Reply