Ljudet av harmoni

Jag och Elise hade en hemmadejt förra helgen. Vi tyckte vi behövde det efter en hektisk period. Jag hade köpt ett par nya högtalare som jag placerade i köket. Elise hade köpt en ny locktång, som hon fick anledning att använda inför dejten. Det blev en trevlig 3-rätters middag för två till ljudet av lugn musik. Senare på kvällen testade jag att spela lite olika musik bara för att testa högtalarna ordentligt. De var verkligen så bra som jag hoppats och trodde! Jag har under en längre tid suktat efter dem innan jag valde att slå till. Tänk på att vinkla högtalarna in mot rummet för bästa ljudeffekt så att de inte står i ett hörn och riktas längs med väggen. Kvällen avslutades med en trevlig långpromenad. Under promenaden hann vi avhandla allt som vi inte hunnit med under vår stressiga vardag. Lika trevlig som första dejten, men med skillnaden att vi redan känner varandra. En kväll till ljudet av harmoni i dubbel bemärkelse!

Händer som håller om varandra

Leave a Reply