Trevligt ljus med en tunn plånbok

Idag har jag hälsat på min kompis Pernilla på hennes nya kontor/verkstad. Hon har precis startat en egen liten firma som designar smycken i trä. Att starta företag i dagens samhälle är minst sagt modigt – tack och lov har Pernilla tagit hjälp av adacta i Malmö som verkar kunna det här med affärsjuridik. När det gäller inredningen på hennes nya kontor/verkstad, så har jag lovat att hjälpa henne med den biten – åtminstone när det kommer till lampor och sådant som jag vet att jag är bra på. Utmaningen här ligger i att Pernillas budget är minst sagt begränsad. Samtidigt är hon angelägen om att kunderna ska mötas av en udda och konstnärlig atmosfär. Jag har börjat spåna på idén att kanske inreda hennes kontor med belysning från Rusta. Deras lampor passar den tunna plånboken, men är samtidigt kreativt utformade och ger ljus i alla jordens färger. Jag gick förbi Rusta på min väg till tåget och föll bl.a. för en blå lampa som var formad som ett träd samt en mindre lampa med rosor som gav ett häftigt rosa sken. Tror jag ringer Pernilla ikväll och presenterar förslaget för henne!

Lampa med snyggt mönster

Leave a Reply