Härliga juletider

Jag gillar verkligen att pynta inför advent och inför julen, mest för att jag kan ljussätta lite extra med både levande och elektriska ljus. Jag ser det som en sport att utöka julbelysningen för varje år. Tur att jag är utbildad elektriker för det blir en hel del pyssel med det elektriska för att få allt att funka. I år har jag slagit på extra stort eftersom vi bestämde oss för att bjuda in släkten till oss vid jul. Förra julen var vi hos. Mina föräldrar över julen och hela släkten var där på gården. Det var så trevligt att vi kunde samlas allihopa, äta god mat och umgås. Men det vi inte hade räknat med var att det skulle bli stopp i toaletten mitt på julafton. Vi försökte med allt, men det ville inte lösa sig. Tur att jag visste om ett företag som erbjuder spoltjänst dygnet runt och alla dagar. De kom och fixade stoppet och vi kunde fortsätta fira jul som vanligt.

wc skylt herr och dam

Leave a Reply