Att jobba hemma hos andra

När jag är ute och jobbar hos kunder får jag se många olika hem och inredningsstilar. Det är roligt i och med mitt intresse för inredning på sidan av mitt jobb som elektriker. Jag åkte hem till en familj i förra veckan som precis flyttat till en ny lägenhet och de behövde hjälp med att få upp bra belysning i sitt sovrum. De hade inte kommit i ordning helt och hållet men jag såg att just den här familjen hade intresse för inredning och tyckte om att ha det fint hemma. Sovrummet gick i gräddvitt med koppardetaljer och till det grå accenter. Som hämtat ur ett inredningsmagasin och jag såg ett sängbord som var väldigt snyggt och skulle passa bra hemma hos mig också. Jag får kanske ta och göra om lite hemma jag också, det är alltid inspirerande när man får komma hem till andra.

Går katt på säng

Leave a Reply