Låt belysningen matcha årstiden

För oss nordbor har naturligtvis belysning en särskilt stor betydelse. När höst- och vintermånaderna gör inträde får vi stora behov av att ersätta solens ljus och värme med artificiella medel. Jag har funderat en del på hur jag skulle kunna hålla den där lilla höstdepressionen på stången och kommit fram till att belysningen verkligen är en viktig del. Min idé för i år är faktiskt att låta belysningen inomhus matcha årstidens stämning. Istället för att fläska på med starka lampor, som för att återskapa sommaren, tänker jag dämpa ljuset något och skapa ett härligt höstmys med familjen. Jag tycker att det redan har fått effekt! Till viss del kan min nyvunna ro förvisso bero på att jag äntligen skaffat hjälp med billing och andra ekonomiska bestyr i mitt lilla företag. Vilken lättnad det har varit! Men jag är säker på att också vår något dämpade men härligt varma belysning har en hel del med familjens nuvunna höstro att göra. En kanonbra grej vi har gjort för att förstärka höstbelysningens stämning är att komplettera med lite soffkuddar och filtar i jordnära, varma färger. Det har blivit en underbar atmosfär hemma!

En lövskog under hösten

Leave a Reply