Jag och mina genvägar!

ledse

Ibland kan jag bli så himla trött på mig själv, alltså! Just nu har jag en riktigt ledsen bil på verkstan igen, även fast den ju var inne på service i början av förra månaden. Mekanikern där sa till mig att om jag inte fixar allt som han hittade så skulle jag garanterat få problem med bilen igen, men lyssnade jag i min vardagstress? Nope, jag fixade det som var vitalt för att bilen skulle funka. Men nu får jag nog betala dyrare för det än jag skulle om jag bara fixade det när jag hade möjlighet förut. Det jag märkte nu var att det var både växlarna och bromsarna som kändes konstiga, dessutom ska jag hitta en ny stötdämpare då den är helt kass nu. 

Så nu skriver jag ner detta för att ha det som en lite påminnelse till mig själv, att jag måste sluta tro att det finns genvägar när det gäller sånt här. Är något på gränsen att gå sönder, så SKA man laga det på studs! Suck! Så trött på mig själv, alltså ..

Leave a Reply