I väntan på mörkret!

Hej hörni!

Har ni det bra i förhösten? Det har ju varit ganska varmt på de flesta hållen för att vara september, men det ska man ju inte direkt klaga på, va? Jag sitter dock mest och inväntar den krispiga höstluften, mörkret som lägger sig och färgerna i alla träd. Hösten och vintern är ju verkligen då man verkligen kan briljera med riktigt mysigt ljus både utomhus och inomhus, så jag tycker bestämt att det kan mörkna lite snabbare nu. Men det är jag nog ensam om, vi är i alla fall en liten skara som känner så.

fall

Annars då? Jo, jobbet rullar på i en bra takt. Får nya projekt lite då och då och dessutom har jag startat ett eget projekt som jag tror kommer bli ruskigt bra. Jag har även köpt en ny spis då den jag hade här hemma faktiskt helt dog. Men tack och lov för Kredit 365 så man kunde ordna en ny så snabbt som man bara ville. Det blir ju lite som att köpa den på avbetalning, på ett sätt. 

Hoppas ni har en bra vecka såhär långt, snart är det helg igen! Haha!

Leave a Reply