En lugn, ledig dag!

Hej allihop!

Jag hoppas att ni har det minst lika bra som jag har det just nu. Vädret är väl kanske lite sådär för att ha semester, men desto mer tid för mina projekt inomhus. Jag hade dessutom ett gäng över på middag igår så att det blir en lugnare dag hemma idag gör inte så mycket. Under morgonen har jag funderat mycket på en sak vi pratade om under middagen, det är nämligen så att Bo håller på att ta fram en prototyp på en uppfinning han har jobbat med i flera år nu. Så frågade jag hur han tänkte finansiera sitt projekt när har lagt ganska mycket av sina besparingar på framtagningen av produkten. Han verkade lite ställd av min fråga, då han nog inte riktigt tänk längre än tills produkten är färdigställd. Så jag sa till honom att han bör sätta sig och läs mer om produktutveckling. Man vill ju inte gärna se honom misslyckas innan han ens har fått försöka sig på marknaden. Jag funderar på om det kanske finns något som jag kan göra för att hjälpa honom, men det kanske jag gjorde igår när jag ställde några jobbiga frågor. Jag satte i vart fall igång lite tankar i hans huvud, så hoppas det räcker så. Har ni ledigt just nu? 

tank

Leave a Reply