Nu tar vi ledigt, va?

Hej alla vänner!

Nu börjar det verkligen närma sig min andra semesterstund, det är nämligen i morgon jag går av för att sedan ha en hel vecka utan något alls att göra. Jag känner verkligen att det precis är vad jag behöver. En vecka av lugn och ro, med några småprojekt här hemma så klart. Idag när jag jobbar klart ska hämta upp några bilddelar jag  beställt inne hos www.skruvat.se, sen ska jag lämna av dem på verkstan och hoppas att de kan fixa det tills i morgon. Får nog plocka fram min allra snällaste själv för att få igenom det, men bilen är ju verkligen ett plus när man är ledig. Ett av mina projekt inför nästa vecka är att planera upp min utebelysning för hösten. Det är riktigt viktigt enligt mig, att faktiskt behålla ljuset i trädgården även under det mörka halvåret. Det blir kul! 

lights