Midsommarveckan!

Hej allihop!

Då var vi inne på midsommarveckan och det känns faktiskt riktigt roligt att helgen framför oss är full av firanden och sammankomster. Vi är bortbjudna till våra grannar, vilket alltid är skönt, att vara nära hemmet så att säga. Innan dess är det inte jättemycket att göra på jobbet så jag passar på att ordna till med annat inför sommaren. I går satte jag ut all utebelysning i trädgården och idag ska jag rikta mitt fokus på bilen. Jag har nämligen skjutit upp att byta vår bilklädsel i snart ett år, så det känns som det är dags nu. Så det är projektet för dagen sen i morgon bär det av till affären för att handla in lite mat till helgen. Trots att vi ska fira själva midsommar hemifrån så äter jag sill hela helgen, så det måste handlas in lite midsommarmat ändå!

Hoppas ni får en härlig midsommarafton och att vi allihop slipper regnet i år!

 

mid

Leave a Reply