Belysning till uterummet!

 

lamp

Nyinköpt slinga med glödlampor till alla kommande sommarkvällar i vårt uterum.

Nu ska jag bara hitta det absolut bästa stället för den att hänga. Kanske får jag till och med köpa en till för att faktiskt få det helt harmoniskt där ute. Vi får se.. Hur har ni hängt era slingor? Så som på bilden kan man ju ha den som taklampa eller punktbelysning. Eller så hänger man den tvärs över taket så att ljuset sprids lite bättre. Det blir helgens projekt, att få till det på bästa möjliga sätt. Innan helgen ska jag dock faktiskt träffa en fastighetsmäklare nacka för att eventuellt vara med i ett projekt med styling av nybyggda lägenheter. Styla med inredning med fokus på belysning, vilket låter som en riktigt rolig utmaning för mig. Vi får se vad det blir till, men att göra precis sådana saker får ju verkligen mitt blod att rusa. Det är ju precis sånt som jag brinner för så håll tummarna för mig! Hoppas att ni får en härlig helg ni också!